tisdag, november 25, 2008

Mycket ska man hinna med innan......


Javisst är det mycket man ska hinna med innan det är dags att ge sig av till dagis. Dagen till ära har Oskar och Saga fullkomligt vänt uppochner på allt inne i Oskars rum, puh....mycket ska man hinna som sagt! Duscha, äta frukost, städa rummet, bädda sängarna, gå på toaletten, borsta tänderna, klä sig med allt det innebär nu när det är snöigt ute och dessutom ska man helst komma itid också.
Men skämt och sido så är vi lite av specialister på att få till det riktigt bra varje morgon, rutiner tack och lov för att de finns!





Visst är hon underbart söt!
Här en trött och utslagen tjej som hjälpt mamma på jobbet.


2 kommentarer:

Favoriterna sa...

Ja visst kan dom röra till det dom små. Men som tur är så är det ingen som ser att inte allt är helt perfekt hemma. Det tycker jag är skönt. Skulle det vara så får man ju springa o städa hela tiden. Och det finns ju roligare saker att göra. Hi hi!!
Själv missade jag ett BVC-besök med Maja idag. Glömde bort det totalt. Virrpanna kan jag va ibland.
Kram Jessica

Anonym sa...

Underbara du!
Vilket underbart liv du måste ha då du kan låta det vara lite rörigt hemma när du går hemifrån, passa på och njut! Själv blir livet kaos inombords om så skulle hända här, tyvärr...Och det där med BVC hände mig också faktiskt, Saga hade tid och Oskar blev sjuk så tiden bara glömdes bort. Virrpanna jo du, men rätt så skönt ändå att vara lite mänsklig.
Kramar, Malin.