onsdag, december 24, 2008

Julaftonsfirande!

Lite träning till blev det innan vi for iväg till kusinerna. Oskar var inte riktigt sig själv, febern kom och så han klagade på att han hade ont i örat, öroninflammation!? Så typiskt men vi åkte ändå.....





Det blev givetvis en stund med Kalle Anka och hans vänner. Sedan dukades maten fram, massor av goda läckerheter! Och sen blev det bus, med allt och alla. Tiden kändes lång till dess att Oskar plötsligt såg att Tomten gick ute på vägen och vinkade glatt!



Lillebror var snabb att öppna dörren och visade den snälla Tomten in i huset. Med paketer.....tokmycket, överdrivet många sa mamma och pappa. Men vi var ju många att dela på dem, för alla hade varit snälla!




Det var verkligen en härlig Tomte, ingen verkade bli rädd för honom alla barnen fullkomligt älskade honom. Massor av fina klappar fick vi allihopa, tusen tack till alla! Oskar rasade i pappas famn efter att han visat faster Anna vår fina blogg. Nu började nog alla att bli trötta och det kommer ju en dag imorgon också, då kommer allihop hem till oss för att spela spel, kul, kul!




God Jul!



Inga kommentarer: