lördag, juli 18, 2009

Arild.

Med regntunga skyar styrde vi Saaben mot Arild idag. Vi var nämligen uppbjudna dit till familjen Bengtsson. Heldag med övernattning, så kul vi skulle ha! Och det kan jag garantera att vi hade det blev allt och lite till. Krabbfiske, mete, fårjakt, kattungar, besök hos kossorna och hästarna, glass, korv, lax, kladdkaka ja listan kan göras oändligt lång och vistelsen blev otroligt härlig! Tack så mycket, Lena, Mattias, Kajsa, Lisa och Maja.













2 kommentarer:

Anna sa...

Hejsan Malin!
Vad roligt att ni tittade förbi butiken igår :-) Saga är ju sötare än sötast! Ja, det är dem ju alla men det är extra roligt med Saga då man sett henne sen mini-stadiet. Vid hamnen i arild har man legat många sommrar och fiskat krabbor vill jag lova. Tråkigt som det har blivit med jobbet. Men vi får hoppas att det löser sig till det bästa.

Hälsa alla! Kram, Anna

Malin sa...

Hej Snygging!
Du är väl bara BÄST!!! Tänk inte på det där med jobbet, det löser sig ska du se det lovar jag dig. Visst är det väl härligt att fiska krabbor, vi var ju en vecka i Smögen och där blev det krabbor kan du tro. Kanske vi kan hitta en kväll så att du och tjejerna, ja kanske till och med killarna kan komma hem och grilla!? Jag hör av mig. Hälsa "Ponny", Kramar Malin.