fredag, augusti 21, 2009

Bröllopspresenten!

Så äntligen var den här, dagen då Mamma & Pappa skulle få öppna sin sista bröllopspresent. Mamma, Pappa & Erik var väldigt spända på innehållet. I lådan fanns en vinflaska vilken skulle avnjutas till dagens middag och massor av smålappar. På dessa lappar hade bröllopsgästerna fått svara på 3st frågor gällande brudparets framtid. Var de bor om 5år, vilken bil de kör och vad nästa barn skulle heta (flicka resp. pojke) och dessa svaren skulle då stämma överens med dagens verklighet!
Under middagen drog vi lapparna och det blev många goda skratt då svaren lästes upp. Gästerna hade svarat allt från att vi bodde i Irak till att vi bodde på "Himmet" och förslag på barnnamn var där många bud om, Henrietta, Lars, Per, Evelina..... men flest rätt svar gavs nog ändå här och det var Oskar!
Tusen tack Henrik & Annika för den härliga presenten den gjorde att vi mindes den där alldeles speciella och underbara dagen i augusti 2004 ännu bättre!





Lite fina blommor kom det med bud under dagen, det var givetvis Pappa som skickat dem till Mamma och på kortet stod det kort och gott, JAG ÄLSKAR DIG!



Som sagt många goda skratt blev det under kvällens gång!

Här har äntligen lådan öppnats! Så spännande.....

Det inte bara ser gott ut, det var verkligen det också!

Inga kommentarer: