tisdag, november 17, 2009

Semestern i bilder.....


Vilken efterlängtad lunch! Vi har nog aldrig sett på maken till hungrigare barn...
Tacka vet jag roomservice i sådana lägen!









Många besök på uteserveringarna blev det, vilken härlig känsla att bara kunna sätta sig ner och bara titta på allt folk som rusar förbi.


En dag såg vi en stooooor krokodil på stranden, skapligt chockade vi blev allihopa!!!



Givetvis blev det massor av sola och bada varje dag. Lite småaktiviteter som biljard, bordtennis och fotboll blev det mellan doppen.



Oskar var med i Bamseklubben under hela första veckan, jättekul tyckte han! Två timmar varje förmiddag var han i Bamsehuset, han var med i en hemlig klubb, ingen vuxen fick veta vad man gjorde.....(bara mamma och pappa såklart) Någon av dagarna kom han tillbaka som en katt, en annan dag som kanin! Kul var det och han längtar redan till nästa gång han ska dit!


Lite bokstavslek mellan varven skadar inte! .....och så blev det givetvis en hel del glass!

2 kommentarer:

malleo sa...

Oj vad det såg skönt ut med semester! Loke och Neo var också med i Bamseklubben när vi var iväg sist och längtar efter Bamse igen!Tyvärr dröjer det ett tag innan det blir semester igen! Ha det bra! Malin

Malin sa...

Hej Malin!
Kul att du följer oss ibland, hur är det med er? Går det bra med affären? Nästa år blir det inte Bamse för barnens del vi har bokat med Ving nästa år så det får väl bli Lolo och Bernie...tror jag de heter!
Hälsa familjen!
Kram Malin.