onsdag, mars 25, 2009

Tavlan till Pappa!

Så där, nu kan vi återpublicera vad som egentligen hände i lördags!

När vi lämnat av Pappa och Erik vid Knutpunkten idag (gottegrisarna skulle åka till Milano!) tog vi en tur runt på stan för att hitta en cykel till Oskar. Oskar ville nog mest av allt äta så vi for ut till Max för det hade Mamma lovat honom idag. När han slukat sig hamburgare tog vi en tur bort till Väla (för det var lite kallt för att göra stan).
Där hade vi kul. Oskar målade en tavla och kolla in så fin den blev, vilka talanger han har! (Den blir ju en perfekt present till Pappa när han fyller år på torsdag!) Sedan handlade vi pärlplattor så att vi kunde pyssla lite när vi kom hem. Lite leksaksbroschyrer hittade vi också, bra att ha när man vill fantisera sig bort!
Så äntligen hade Mamma bestämt sig för vilken cykel vi skulle köpa så vi for ner till Cykeldoktorn men "så synd" som Oskar sa. De hade stängt så nu får det vänta till måndag!







Så här ser det oftast ut när Mamma bestämt sig för att blogga, en liten solstråle som vill ha all uppmärksamhet. Helst av allt vill hon ha allt som finns i lådan! Så som vanligt fick Mamma lägga det hela åt sidan och göra det på kvällen när solstrålarna gått och lagt sig istället!



Inga kommentarer: