onsdag, mars 04, 2009

Studiedagen blev till bakdag!

Idag har Erik haft studiedag i skolan och det betyder sovmorgon iallafall 1/2tim. längre än vanligt.... Det bästa av allt är väl att man kan mysa med familjen hela dagen. Barnen började med att leka och busa på Sagas rum innan det var dags att lämna Oskar på dagis.




När vi lämnat honom på dagis for vi vidare till Maxi för att handla inför dagens bak! Sedan bar det vidare till Väla där vi skulle handla ett smycke till lillasyster, det blev en gräddbakelse till vår egna lilla gräddbakelse!



Nu var det dags för andra bullar, närmare bestämt kanelbullar och vegabullar!!!




........och så fick det bli lite chokladbullar också såklart!!! Givetvis var alla bullsorterna GI-inspirerade, allt för att göra det goda godare och en smula nyttigare.


Oj! Helt plötsligt var klockan mycket och det var dags att fara till dagis för att hämta lillebror. Men även om han inte ville följa med oss hem så ser det väl ändå ut som om han saknat sin lillasyster iallafall!

Det blev lite smakprovning från bullbaket för Erik och Oskar när vi kom hem innan det var dags för storebror att fara iväg till fotbollsträningen.
Mamma lagade middagen när Erik var och tränade och Saga ville som vanligt gärna hjälpa till. När mamma kom ut i köket efter att ha varit och hjälpt Oskar på toaletten såg det ut såhär! Köksverktygen på golvet och Saga i lådan....... Aja baja Aja (som Oskar brukar säga)!!!

Inga kommentarer: